0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQVideo SQ

Nënshkrim i marrëveshjeve për bashkëfinancim të projekteve për bashkëpunim ndërkufitar me Bullgarinë dhe Kosovën (drejtpërdrejtë)

Deklaratë e ministrit të Pushtetit Lokal, Goran Milevski pas nënshkrimit të marrëveshjeve për bashkëfinancim të projekteve për bashkëpunim ndërkufitar me Bullgarinë dhe Kosovën.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle