0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Nënshkrim i marrëveshjeve nga IPA për bashkëpunim tejkufitar mes Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut

Në Klubin e deputetëve sot do të nënshkruhen marrëveshje për bashkëfinancim kombëtar përmes IPA Programit për bashkëpunim tejkufitar mes Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut përmes thirrjeve të hapura për 2016-2020.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle