Foto SQFotoservis SQ

Nënshkrim i marrëveshjes mes Ambasadës së Japonisë dhe SPQ “8 Shtatori”

Nënshkrim i marrëveshjes mes Ambasadës së Japonisë dhe SPQ “8 Shtatori”

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle