Foto SQFotoservis SQ

Nënshkrim i Deklaratës për zgjedhje korrekte, të lira dhe demokratike mes kryetarëve të forumeve të partive politike

Nënshkrim i Deklaratës për zgjedhje korrekte, të lira dhe demokratike mes kryetarëve të forumeve të partive politike

Butoni Kthehu në krye
Mbylle