Korrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Në rajonin e Dibrës vitin e kaluar rreth 180 foshnja, shumica prej tyre kanë lindur në spitalin e Strugës

Në komunën e Dibrës dhe Qendër Zhupës, gjatë vitit të kaluar kanë lindur rreth 180 foshnja, gjysma e tyre në repartin e gjinekologjisë në spitalin e Përgjithshëm në Strugë, dukuri e cila është prezente për disa vite me rradhë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle