0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

Në vijim është paraqitja e studentëve të rinj për akomodim në konviktet shtetërore për student për vitin studimor 2021/2022

Ministria e Arsimit dhe Shkencës rikujton studentët e vitit të parë të regjistruar në institucionet publike dhe private të arsimit të lartë në vend se në rrjedh është aplikimi për vende në konviktet e studentëve shtetërorë dhe objektet e tjera për akomodim në Republikën e Maqedonisë së Veriut, për vitin studimor 2021 /2022. Afati i fundit për paraqitjen e aplikacioneve është 24 shtator 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle