0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Në UT vazhdon me sukses realizimi i agjendës programore Shkolla verore 2022

Shkolla verore 2022, e vazhdon me sukses realizimin dhe përmbushjen e agjendës programore. Sot ligjëratat e tyre i mbajtën ekspertë të fushës, ndërsa një ligjëratë kushtuar "Sundimit të ligjit nën optikën e filozofisë politike" e ka zhvilluar kryetari i Senatit të UT-së, Prof. Dr. Kushtrim Ahmeti, njëherësh edhe profesor në Fakultetin Filozofik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle