Kulturë SQ

Në UT u mbajt Seminari XVI Ndërkombëtar i Albanologjisë

“Kultura dhe globalizimi” ishte tema boshte e Seminarit XVI Ndërkombëtar të Albanologjisë. Mbi 100 studiues të shkencave të gjuhësisë, letërsisë, historisë dhe etnokulturës, gjatë punimeve të këtij edicioni i prezantuan kumtesat e tyre shkencore, duke sjellë edhe mendime të reja mbi këto tema, të cilat jo vetëm që janë në interesin e studiuesve, por edhe të mbarë opinionit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle