Evropë SQEvropë.Portal SQKRIZA RUSO-UKRAINASE

Në Ukrainë radhë të njerëzve presin t’i bashkëngjiten ushtrisë

Në qytetin ukrainas Lviv, radhë të njerëzve presin t'i bashkëngjiten ushtrisë. Taras Ishçik, zëdhënës i Forcave për mbrojtje civile të Ukrainës, thekson se gjatësia e të gjithëve të moshës midis 18 dhe 60 vjeç është që të aplikohen në qendrat për rekrutim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle