0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Në UEJL Panairi i parë i organizuar për sipërmarrësi sociale

Organizata, institucione, ndërmarrje dhe shoqata qytetare i prezantuan programet e veta, projektet dhe aktivitetet me të cilat e mbështesin sipërmarrësinë sociale në Rajonin e Pollogut në Panairin për sipërmarrësi sociale. Panairi është organizuar nga Organizata për mbështetje të ndërmarrjeve ESA Tetovë, Qendra për biznes inovacione dhe Qendra për karrierë në Universitetin e Evropës Juglindore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle