0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQMKD-AL SQ

Në tremujorin e dytë 2.011 hipoteka të patundshmërive, 5.936 shitje dhe 1.740 qiradhënie

Në periudhën nga muaji prill- qershor të këtij viti janë regjistruar gjithsej 2.011 hipoteka në vlerë të përgjithshme prej 412.635.034 euro, ose 3.229.174.540 denarë, tregojnë të dhënat e raportit të tremujorit të Agjencisë për kadastër të patundshmërive.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle