0_Web_Aktuale SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Në Tetovë, dita e parë shkollore për 1.150 nxënës të klasës së parë, shkollat e mesme me mësim onlajn

Rreth 1.150 nxënës të klasës së parë sot filluan arsimin fillor në të gjitha shkollat ​​e komunës së Tetovës. Në pesë shkollat ​​e mesme komunale dhe katër shtetërore janë rreth 7.000 nxënës të cilët, me vendim të Qeverisë, në dy javët e para do ta zbatojnë mësimin onlajn.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle