Sektori civil SQ

Në VK Tabanoc pritet rreth 40 minuta për dalje nga vendi

Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë zonave urbane është i moderuar. Në vendkalimin kufitar Tabanocë ka frekuencë të shtuar të automjeteve, koha e pritjes për t'u larguar nga vendi është rreth 40 minuta. Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi, njoftoi LAAM.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle