0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQGjendja e rrugëve SQShoqëri SQ

Në Tabanocë për dalje nga shteti pritet 90 minuta

– Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pandërprerë, nëpër rrugë kryesisht të thata. Intensiteti në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në VK Tabanocë për dalje nga shteti koha e pritjes është 90 minuta, ndërsa në vendkalimet e tjera, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle