0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Në Skoviçar të Mariovës u dogjën shtëpi të vjetra dhe të braktisura

Në zjarrin e djeshëm në fshatin e Mariovës, Skoviçar u dogjën 15 shtëpi të vjetra të braktisura. Zjarri kaploi edhe barin, u zgjerua nëpër fshat ku u dogjën 15 shtëpi të vjetra, të braktisura. Asnjëra prej tyre nuk aka qenë e banueshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle