0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Në shtator debat publik për Draft-vendimin për shpalljen e një pjese të Maleshevës për zonë mbrojtëse

Komuna e Pehçevës në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, organizon debat publik për draft-vendimin për shpalljen e një pjese të Maleshevës për zonë mbrojtëse.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle