Kronikë SQKronikë.portal SQ

Në Shkup sanksionohen 197 shoferë, 41 për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme ka vazhduar me kontrollimet e përforcuara në trafik dhe vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 197 sanksione, prej të cilave dyzet e një sanksione për tejkalim të shpejtësisë së lejuar,njëzet e pesë masa për mosdhënie të përparësisë së kalimit këmbësorëve, njëzet e gjashtë sanksione për kundërvajtje të këmbësorëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle