Kronikë SQKronikë.portal SQ

Në Shkup sanksionohen 184 shoferë, 55 për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme ka vazhduar me kontrollimet e përforcuara në trafik dhe në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 184 sanksione, prej të cilave pesëdhjetë e pesë sanksione për tejkalim të shpejtësisë së lejuar, tridhjetë e dy masa për mosdhënie të përparësisë së kalimit këmbësorëve, njëzet e dy sanksione për kundërvajtje të këmbësorëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle