Kronikë SQKronikë.portal SQShoqëri SQ

Në Shkup janë shqiptuar 152 kundërvajtje në trafik, 45 për vozitje të shpejtë

- Në territorin e Qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme në aksionet kontrolluese në sferën e komunikacionit janë shqiptuar gjithsej 152 masa, në mesin e të cilëve për vozitje më shumë se shpejtësia e lejuar 45 sanksione, 11 për vozitje pa patentë shoferi, f]gjashtë për vozitje nën ndikim të alkoolit, tetë për automjete teknikisht jo në rregull dhe të paregjistruara.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle