0_Maqedoni.Portal SQKronikë SQKronikë.portal SQShkup SQ

Në Shkup dje janë sanksionuar 152 kundërvajtje, 37 për vozitje të shpejtë

Në territorin e qytetit të Shkupit dje janë shqiptuar gjithsej 152 masa, ndër të cilat për vozitje të shpejtë 37 sanksione, nëntë për vozitje pa patentë shoferi, tre për mospërdorimin e rripit të sigurimit, dy për përdorimin e celularit, shtatë për automjete të paregjistruara dhe teknikisht të dëmtuara, katër për kalimin e dritës së kuqe, tetë për shkeljet e kryera nga çiklistët dhe motoçiklistët, 71 për parkim të paligjshëm.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle