0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Në seancë të Këshillit, Bilall Kasami ka publikuar se borxhi i Komunës së Tetovës është mbi 24 milion euro

Kryetari i Komunës së Tetovës Bilall Kasami në seancën e dytë të Këshillit të Komunës së Tetovës njoftoi se Komuna e Tetovës ka borxh prej 24 milion euro. Këshilltarët morën listën ku janë të numëruar detyrimet e komunës ndaj sektorit privat, sektorit publik, personave privat, detyrime të paregjistruara sipas marrëveshjeve dhe paragraf i emëruar për detyrime të dakorduara në mënyrë të dyshimtë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle