0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Në rrugën Sveti Nikollë- Milladinovci qarkullimi zhvillohet në një korsi për shkak të rrëshqitjes së dheut

Në aksin rrugor A2 Sveti Nikollë-Milladinovci, 10 km para Milladinovcit, për shkak të rrëshqitjes së dheut dhe shembjes së madhe komunikacioni është rikahëzuar vetëm në njërën korsi në gjatësi prej 150 metra. Në atë vend është vendosur sinjalizim adekuat. Pjesëmarrësve të komunikacionit u rekomandohet vozitje e kujdesshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle