0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQKorrespondentë MaqedoniMKD-AL SQShoqëri SQ

Në Ohër konferencë rajonale për riatdhesim dhe përforcimin e kapaciteteve të strukturave të lidhura me migrimin në Ballkanin Perëndimor

Politikat efektive për kthimin, riatdhesimin dhe riintegrimin e migrantëve, në përputhje të plotë me të drejtën dhe standardet ndërkombëtare, janë aspekte qendrore të menaxhimit të mirë të migracionit dhe temë kryesore e diskutimit në Konferencën Rajonale për riatdhesimin dhe luftën kundër migrimit të parregullt në Ballkanin Perëndimor që nga sot mbahet në Ohër.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle