0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Në Ohër dhe Strugë do të mbahet stërvitje e madhe e NATO -s “Maqedonia e Veriut 2021” për ballafaqim me krizat

Anëtarësimi i Maqedonisë së Veriut në NATO nuk nënkupton vetëm mbrojtje e saj ushtarake brenda Aleancës, por edhe bashkëpunim i vendeve-anëtare dhe ndihmën reciproke në situata emergjente dhe aksidente. Pikërisht përballja e vendit me një skenar të mundshëm të një tërmeti katastrofalë që do të prekte rajonin Ohër-Strugë dhe mënyrën e përdorimit të burimeve të tij, si dhe ndihmën nga partnerët e NATO-s në kushtet kur të gjitha kapacitetet ekzistuese për përballimin e krizës janë rraskapitur, është skenari i stërvitjes së madhe të NATO -s "Maqedonia e Veriut 2021" që do të mbahet këto ditë në disa lokacione në Ohër dhe Strugë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle