0_Web_Aktuale SQBallkan SQBallkan.portal SQKorrespondentë BotëPolitikë SQ

Në Nish vazhdojnë mbledhjet e Serbisë, Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në suaza të nismës “Ballkan i Hapur”

Sot në Nish vazhdojmë me takimet e punës me kolegët nga qeveritë e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë që të mund të bëjmë marrëveshje konkrete në suaza të nismës Ballkan i Hapur, me qëllim të lidhshmërisë më të fuqishme,  lehtësimit të qarkullimit të mallrave, shërbimeve dhe njerëzve, si dhe t'i mënjanojmë të gjitha pengesat të cilat  na ndalojnë  të zhvillohemi  dhe përparojmë, deklaroi ministri serb i Financave Sinisha Mali në profilin e tij në Instagram, lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Beogradi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle