0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Në muajin mars 70,7 për qind e energjisë së harxhuar nga prodhimtaria vendore

Në mars të këtij viti shpenzimi i përgjithshëm sipas llojeve të energjensave arrin: 798 667 megavat orë energji elektrike, 44.740 milionë normal metra kub gaz natyror, 446 801 ton qymyr dhe 110 788 ton produkte të naftës, publikoi sot Enti Shtetëror i Statistikës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle