0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQParashkimi i motit SQ

Në mëngjes më ftohtë në Lazaropole

Sot në mëngjes temperatura më e ulët prej -1 gradë është matur në Lazaropole, vijojnë Hanet e Mavrovës dhe Kodra e Diellit me 1 gradë, 2 në Berovë, 3 në Krushevë, 4 në Tetovë, 5 në Kriva Pallankë, Pretor, Manastir, 6 në Ohër, Shkup-Petrovec, Vinicë, Dibër, 7 në Strumicë, Demir Kapi, 8 në Shkup-Zajçev Rid, 9 në Shtip, 10 në Dojran dhe 13 gradë në Gjevgjeli.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle