Korrespondentë MaqedoniKulturë SQ

Në Manastir fillon festivali i kinematografëve nga e gjithë bota “Vëllezërit Manaki”

Kinematografët nga mbarë bota nga sot e deri më 26 gusht do të jenë në Festivalin "Vëllezërit Manaki", edicioni i 43-të i të cilit do të mbahet në Qendrën e Kulturës Manastir, Shtëpia e Oficerëve, kinemaja Manaki" dhe tarraca verore e QIK - Manastir.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle