0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Në Kuvend seancë e re e 68-të dhe votim të zgjidhjeve ligjore nga nëntë seanca

Në Kuvend sot ishin caktuar 10 seanca. Deputetët filluan punën me seancën e re të 68-të, në të cilën pas miratimit të rendit të ditës, miratuan propozim-vendimin për dhënien e pëlqimit për aktin e përgjithshëm të Avokatit të Popullit. Gjithashtu u miratuan vendime për zgjedhjen e kryetarëve dhe zëvendësve të tyre, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre, si në komisionet e Kuvendit, ashtu edhe ndryshimet në grupet parlamentare, përbërjen e delegacioneve që do të kenë aktivitet me institucionet e tyre ndërkombëtare.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle