0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Në kuadër të “Programit për mbështetje parlamentare”, deputetët arritën konsensus për transparencë dhe llogaridhënie më të madhe të Kuvendit

Shumica e deputetëve në Kuvend paradokohe mbështetën propozimet për ndryshimin e Ligjit për Kuvend, i cili do të përmirësojë transparencën dhe llogaridhënien në punën e legjislativit të vendit. Amendamenet, të parashtruara nga partitë qeverisëse dhe opozitare, të cilat përfshijnë dispozita që do të forconin pavarësinë e buxhetit institucional dhe do të siguronin një kanal televiziv më të mirë parlamentar, u votuan nga të gjithë 73 deputetët të pranishëm në seancën e javës së kaluar. Këto përmirësime janë komponentët kryesorë të projektit 10-vjeçar “Programi për mbështetje parlamentare”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle