0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQLajme nga komunat SQShkup SQ

Në komunën e Sarajit lëshohet në përdorim rruga deri te parku i ndërtuar përmes programit TAV

Në komunën Saraj sot është lëshuar në përdorim aksi rugor 1 drejt parkut në komunë,  në gjatësi prej 600 metra, projekt i realizuar përmes programit TAV. Rruga është e gjatë gjashtë metra me trotuare nga të dyja anët dhe me kanalizim fekal të vendosur dhe ndriçim rrugor. Projekti është në vlerë prej 20 milion denarë, prej të cilave 13 milion denarë janë ndarë nga Qeveria, ndërsa pjesa tjetër  nga buxheti i komunës Saraj.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle