Partitë politike SQZgjedhjet Lokale 2021

Në komunën e Novacit deri në ora 11 kanë votuar 24,3 për qind nga numri i përgjithshëm i votuesve

Procesi zgjedhor po vijon pa pengesa dhe në mënyrë demokratike në komunën e Novacit ku po votohet në 24 vendvotime.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle