0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShkup SQZgjedhjet Lokale 2021

Në Komunat e Shkupit deri në orën 15 jehonë më të madhe të votuesve ka në Karposh me 32,16 për qind

Nga Komunat e Shkupit deri në orën 15 dalje më të madhe ka në Karposh 32,16 për qind ndërsa më të vogël në Shuto Orizare 19,15 për qind.

Shkup, 17 tetor 2021 (MIA) –  Nga Komunat e Shkupit deri në orën 15 dalje më të madhe ka në Karposh 32,16 për qind ndërsa më të vogël në Shuto Orizare 19,15 për qind.

Sipas të dhënave të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve në Gjorçe Petrov jehona e votuesve është 32,06 për qind, në Kisella Vodë 31,69, në Butel 30,96, në Qendër 30,91, në Aerodrom 30,71, në Gazi Babë 29,3, në Çair 25,14 dhe në Saraj 21,35 për qind.

Për komunat e Shkupit është karakteristike ajo që krahas për zgjedhjen e kryetarit dhe këshilltarëve për komunën e tyre, qytetarët votojnë edhe për zgjedhjen e kryetarit të Qytetit të Shkupit dhe për këshilltarët.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle