Korrespondentë MaqedoniZgjedhjet Lokale 2021

Në komunat Dibër dhe Qendër Zhupë, në kohë u hapën qendrat e votimit

Në pjesën më perëndimore të vendit, komunat e Dibrës dhe Qendrës Zhupë, janë hapur në kohë 43 vendvotimet, votimi është vijim, me disa probleme të vogla teknike me pajisjet e “fingerprint” në disa vendvotimeve në Dibër.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle