0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Në Komisionin Rregullator për Banim 205 kërkesa për ndërmjetësim në konteste

- Po ulet numri i bashkësive të pronarëve të banesave dhe hapësirave afariste, ndërsa po rritet edhe angazhimi i udhëheqësve. Të dhënat e Komisionit Rregullator për Banim (KRRB) tregojnë se gjithsej 7.115 ndërtesa afariste janë drejtuar nga udhëheqës ose bashkësi e pronarëve, ndërsa në gjithë shtetin ka dhjetë inspektorë të licencuar për banim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle