0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQKorrespondentë MaqedoniMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Në Gostivar ndërtohet një kënd argëtimi për fëmijët me nevoja të veçanta

Në parkun e madh të qytetit, pranë Vardarit, ka filluar ndërtimi dhe rregullimi i hapësirës që do të përdoret si vend për argëtim dhe rekreacion për fëmijët me nevoja të veçanta. Sipas autoriteteve komunale, përmbajtja e re në park “parku inkluziv-social” po realizohet në bashkëpunim me Byronë për Zhvillim Rajonal dhe Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle