Ballkan SQBallkan.portal SQ

Në gjysmën e parë të vitit, numri i turistëve në BeH është rritur për 54.4 për qind

Në gjashtë muajt e parë të vitit, Bosnjë dhe Hercegovinën e kanë vizituar 328.624, që është 54.4 për qind më shumë në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar dhe kishte 757.839 bujtje, që është një rritje prej 49.5 përqindëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle