0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQPartitë politike SQPolitikë SQShoqëri SQZgjedhjet Lokale 2021

Në Gjevgjeli, Vallandovë dhe Dojran deri në orën 17 jehona e votuesve tejkaloi 50 për qind

Në Komunën e Gjevgjelisë, në përfundim me orën 17, sipas informacionit të KKZ-së, në vendvotime kanë dalë 52,9 për qind e qytetarëve të evidentuar me të drejtë vote apo 10.096 qytetarë nga gjithsej 19.076 sa janë regjistruar në listën e votuesve.

Gjevgjeli, 17 tetor 2021 (MIA) – Në Komunën e Gjevgjelisë, në përfundim me orën 17, sipas informacionit të KKZ-së, në vendvotime kanë dalë 52,9 për qind e qytetarëve të evidentuar me të drejtë vote apo 10.096 qytetarë nga gjithsej 19.076 sa janë regjistruar në listën e votuesve.

Kryetari i KKZ-së, Mitko Rizov, theksoi se në vendvotimin 0345 votimi pas orës 19 do të vazhdohet për një orë e 40 minuta që në mëngjes u ndërpre për shkak të problemeve me aparatin për leximin biometrik të të dhënave. Në 35 vendvotimet në Komunën e Gjevgjelisë për Zgjedhjet lokale procesi do të përfundojë në orën 19.

Në Komunën e Vallandovës, nga 9.992 të regjistruar deri në orën 24 vendvotime kanë votuar 5.229 qytetarë, gjegjësisht 52,34 për qind, ndërsa në Komunën e Bogdancit është 48,65 për qind, më saktë në votim në 12 vendvotime kanë dalë 3.218 qytetarë.

Në Komunën e Dojranit, përqindja e jehonës është 62,34 për qind apo kanë votuar 1.669 nga gjithsej 2.678 qytetarë të regjistruar. ar/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle