0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Në ditën e tretë të Shkollës verore në UT u ligjërua për ndërtimin e paqes dhe sundimin e ligjit në shoqëritë post – konfliktuale

Shkolla verore 2022 ka vijuar sot me programin e paraparë ku u zhvilluan ligjërata dhe uorkshope nga ekspertë të njohur, ligjërues universitetesh dhe përfaqësues të shoqërisë civile. Dita e tretë e Shkollës verore filloi me ligjëratën e përfaqësuesit të Programit ndërkombëtar Fulbright, profesorit të shkencave politike, Kristofer Dolan.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle