Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1017. - Lindi Enriku III, mbret i Gjermanisë dhe perandor romak. Ai u ngjit në fronin e Gjermanisë në vitin 1039 dhe bëhet perandor romak në vitin 1043.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle