Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

- Dita botërore e aviokontrollorëve 1632. - Lindi arkitekti anglez Kristofer Ren, themelues i Shoqërisë mbretërore në Londër (Akademia e Shkencave) dhe kryetar i parë nga viti 1680 deri 1682.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle