Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1697. - Lindi Canaletto (emri i vërtetë Xhovani Antonio Kanel), artist i njohur italian, i famshëm për peizazhet e tij të Venecias, Londrës dhe shtëpive angleze të fshatit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle