Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1684. - Lindi piktori francez Jean Antoine Watteau (Zhan Antoan Vato), përfaqësues tipik i rokokosë. Pikturimi i tij është me ngjyra dhe vizatime delikate kryesisht kushtuar temave nga jeta e aristokratëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle