Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1655. – Vdiq Sirian De Berzherak, poet, romancier dhe ushtarak francez. Në veprat e tij ai shprehu një kombinim të satirës politike me fantazinë shkencore. Midis veprave të tij më të njohura përmendet “Një udhëtim në Hënë”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle