Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1590. – Papa Urban VII vdes 13 ditë pasi që zgjidhet Papë dhe njëherësh bëhet papa me kohë më të shkurtër në detyrë në historinë e Vatikanit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle