Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1270. - Vdiq mbreti francez, Luigji i Nëntë, i cili gjatë sundimit të tij prej vitit 1226 arriti ta forcojë dukshëm pushtetin e dobësuar mbretëror. I kryesoi Luftën e gjashtë dhe të shtatë të Kryqëzatave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle