Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1789.- Lindi Xhejms Fenimor Kuper, romancier amerikan i njohur për krijimin e karakterit të 'Hawkeye' në një seri librash, përfshirë këtu dhe "I fundmi i mohikanëve".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle