Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1524. - Lindi Pierre de Ronsard, poet francez nga koha e renesancës, udhëheqës i shkollës poetike "Plejada". Përmbledhjet e tij kryesore janë "Shko", "Himnet", "Elegjitë" dhe të tjera. Vdiq më 27 dhjetor të vitit 1585.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle