Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1739. – Lindi Xhorxh Klinton, ushtarak dhe guvernator i Nju Jorkut (1777-’95-së) dhe (1801-’04). Ai ishte zv/president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës nga viti (1805-1912-të).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle