Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1598. - Lindi Xhovani Lorenco Bernini, skulptor italian, ndërtues, fotograf dhe shkrimtar. Vdiq më 28 nëntor të vitit 1680.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle